Zwangerschapsyoga Amsterdam

Welkom bij Zwangerschapsyoga Amsterdam en Meditatie ! Zwangerschapsyoga Amsterdam & Meditatie is een begrip onder zwangere vrouwen in Amsterdam. Vlak achter het Leidseplein in de Genestetstraat 3-I geven Lisella en Mark iedere vrijdagavond yoga en meditatie in het cursuscentrum van het Geboortecentrum Amsterdam. De les duurt van 19.00 (18.45 inloop) – 20.15.

Waarom Zwangerschapsyoga Amsterdam en Meditatie?

Uit vele onderzoeken blijkt dat stress en zwangerschap niet goed samengaan. Een vast moment van langzame beweging, rust en ontspanning in de week tijdens je zwangerschap kan hier een oplossing voor bieden. Tijdens de les is er dubbele begeleiding, ondersteuning en veel persoonlijke aandacht.

Welke resultaten kan ik verwachten van Zwangerschapsyoga Amsterdam en Meditatie?

De resulaten voor je gezondheid en het welzijn van je baby zijn talrijk. Zo suggereert wetenschappelijk onderzoek dat yoga en meditatie een sterke relatie vertoont met een positieve gezondheidstoestand, je goed voelen, een verhoogde kans op voldragen zwangerschap en een verhoogde kans op de gezonde geboorte van je baby.

Hoe is de Zwangerschapsyoga Amsterdam en Meditatie opgebouwd?

De cursusavond is opgebouwd uit drie vaste onderdelen 1) aandacht voor ieders persoonlijke ervaring, 2) yoga, 3) meditatie

Wat zijn de kosten voor de zwangerschapsyoga Amsterdam en Meditatie en hoe schrijf ik me in?

De zwangerschapsyoga bestaat uit 10 lessen en kost in totaal 178 euro inclusief BTW. Deze 10 lessen zijn in de vorm van een strippenkaart. Je kunt dus zelf bepalen, wanneer en welke les je wilt volgen. Er zijn bij aanvullende verzekering mogelijkheden tot vergoeding. Ook is het mogelijk om de factuur op naam van je bedrijf te verkrijgen. Neem voor meer info en inschrijving contact op: KLIK HIER

Zwangerschapsyoga Amsterdam